Home |

Servicii - Vulcanizare Auto

Servicii - Vulcanizare Auto

Atelierul de vulcanizare este dotat cu aparat de echilibrat roti de ultima generatie, masina de indreptat jante de tabla si aliaj, masini de montat/demontan anvelope, aparat presiune cu azot, rampe auto pneumatice si aparat de geometrie computerizata. Cu ajutorul acestor aparate si a personalului executam reparatii anvelope, echilibrat roti, indreptari jante, montam cauciucuri, montam jante, presiune cu azot, reglam unghiuri de directie. Oferim servicii de calitate superioara!

Reparatii anvelope

In unitatea noastra se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna.
Oferim garantie pentru lucrarile efectuate (90 zile).

Detalii

Echilibrat roti

In atelierul nostru se echilibreaza roti atat cu jante de tabla cat si cu jante de aliaj utilizand 2 tipuri de plumbi: plumbi cu clema (turbo si normali) si plumbi adezivi (special pentru jantele fara margine). Echilibrarea se efectueaza cu utilaje noi si competitive. In urma acestui proces roata prezinta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai buna functionare a masinii, o uzura diminuata a cauciucului, eficacitate la franare si un plus de confort.

Detalii

Indreptat jante

Avem o experienta bogata in indreptarea jantelor, datorita faptului ca am avut primul utilaj de indreptat jante de aliaj din Romania, din anul 2000 folosidu-l in fostul atelier din Baba Novac. Pentru o eficienta maxima indreptam 80% din jante la rece, la restul de 20% fiind necesara incalzirea lor, pentru a putea fi indreptate fara a se sparge sau a se fisura. Jantele deja sparte sau fisurate trebuiesc indreptate apoi sudate.

Avem un personal calificat si experimentat in acest domeniu, putand indrepta orice janta indiferent de gradul de avarie.

Detalii

Montat jante

La noi in atelier se monteaza jante noi, pe care le protejam impotriva zgarieturilor cu ajutorul unui aparat profesional de montat/demontat jante. Pentru montarea jantelor noi, personalul nostru foloseste un kit ajutator ce consta in inele si prezoane specifice fiecarei marci de masina.

Detalii

Montat anvelope

Montatul anvelopelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale de catre lucratori cu experienta, la montarea anvelopelor se foloseste o solutie speciala penru etansare. Acest proces ocupa un timp foarte scurt.

Dupa montarea anvelopei este indicata echilibrarea acesteia.

Detalii

Presiune aer-azot

Acest gaz menţine o presiune mult mai constantă şi temperaturi reduse care reduc riscul deformării anvelopelor.
Presiunea constantă inseamnă siguranţă mai mare

Detalii

Vă așteptam cu drag să deveniți unul dintre clienții noștri mulțumiți!

Telefon: 0722 349 544

E-mail: sava_dumitru_vulcanizare@yahoo.com